dilluns, 30 d’abril del 2012

RESULTATS 29 ABRIL

Aquest diumenge 29 d'Abril es va disputar la V edició del quart i de la mitja marató de "LA FAIADA", proba que forma part de la Copa Catalana de Curses per Muntanya organitzada per la FEEC.
A "LA FAIADA", que organitza l'Ajuntament d'el Pont de Suert juntament amb el CEAR, van participar gairebé 200 corredors, entre les dos distàncies.
Tot i que el dia es va llevar amb núvols amenaçadors, la pluja no va caure fins la última part de la jornada, mullant el recorregut i a una part dels corredors, la qual cosa no va fer deslluir la proba que va ser un éxit en participació i en organització.
Cal destacar la 3ª posició de Sandra en la seva categoria i en la general, i la 3ª posició d'Albert en la seva categoria, tots dos en el quart de marató. Els resultats dels representants del CEAR van ser el següents: