dijous, 24 de maig del 2012

RESULTATS 19 i 20 MAIG

El Dissabte 19 de Maig es va cel.lebrar la V edició de la Vertical Quiri (4,7 km i 850 m+), a Noves de Segre, prova que forma part del campionat de curses verticals de la FEEC amb més 400 participants, on 3 membres del CEAR van participar i amb bons resultats, fent un bon paper en les seves categories; pel que fa a la femenia, Sandra va parar el crono en 56' 32", quedant la 14ª de la classificació general i la 7ª de la seva categoria, i en la categoria d'homes, Gerard (Caliu) i, el debutant, Ivan (Cabana) van fer un temps de 55'28", el 178º de la general i 91º de la seva categoria i 49'54", el 103º general i 51º de la seva categoria, respectivament. La prova es va realitzar amb un bon ambient a la part final i amb un temps que va aguantar sense ploure fins l'entrega de premis.
"Cabana" i "Caliu"

Per una altra banda, el Diumenge 20 de Maig, Laura i Montse van poder participar en la mítica marató de muntanya Zegama-Aizkorri, 1ª prova puntuable Skyrunner World Series 2012, (42 km i 5472m acumulats). La prova va destacar per les condicions climatológiques en la que es va realitzar; fred, boira, pluja i fins i tot neu van acompanyar al corredors durant tota la cursa fent-la encara més dura.
Totes dues van acabar, fet que manisfeta el bon nivell físic i també mental de les nostres corredores. Laura va finalitzar la cursa en 23ª posició amb un temps de 6h31'50" i Montse la 33ª amb un temps de 7h15'05".