dimarts, 12 de febrer del 2013

ACTES SOCIALS DEL CEAR


Avui 12 de febrer comença el 1r Concurs de fotografia de muntanya del CEAR. Fins el dia 24 d'aquest mes, podeu apropar-vos a l'exposició de les fotografies presentades pels nostres socis sobre senderisme, alpinisme, descens de barrancs, escalada i altres esports de muntanya, i votar les que més us agradin. Us esperem!



Exposició del 1r concurs de fotografia del CEAR
Piscina Municipal del Pont de Suert
del 12 al 24 de febrer de 2013







Aquest, però, no és l'únic esdeveniment que ha organitzat el CEAR últimament. Del 27 al 29 de desembre, va tenir lloc la segona edició del Mercat de Segona Mà d'Esquí i de Muntanya: una gran oportunitat per vendre aquell material que no necessites, i per comprar uns esquís, uns piolets o unes botes a bon preu! El Mercat, que es va realitzar al local del CEAR ubicat al poliesportiu municipal, va tenir una bona acollida.

com l'any passat, va haver abundància de material d'esqui

al Mercat de Segona Mà hi havia de tot


Per acabar, poc abans, l'1 de desembre, es va celebrar la Fira d'Entitats que l'Ajuntament de Pont de Suert organitza cada any al poliesportiu municipal, i on les diferents associacions i clubs esportius del poble es donen a conèixer. El CEAR no podia faltar, i allà hi va ser, amb un stand on es va exposar diferent material de muntanya i es podia demanar informació sobre el club, les seves activitats, etc.

totes les entitats de Pont de Suert es van citar a l'acte
 

 
la paradeta del club

A la Fira, la secció juvenil del CEAR va permetre als més menuts iniciar-se a l'escalada gràcies al rocòdrom que l'Escola de Muntanya té a les instal·lacions. I s'ho van passar d'allò més bé.

els més menuts, al rocòdrom
el futur de l'escalada

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada