dissabte, 11 de maig del 2013

V CARA AMÓN - Caminada Popular a Sant Salvador

La V CARA AMÓN, organitzada pel Centre Excursionista Alta Ribagorça i amb la col.laboració de la Ribagorça Romànica, es celebrarà el 18 de maig a Barruera.
La cursa aquest any a més de tenir un caràcter popular i estar oberta a tots els nivells també serà Copa d'Espanya i Copa del Món de Curses Verticals, durant la cursa hi haurà servei de guarderia-ludoteca gratuït a l'escola de Barruera per als fills/es dels participants de la cursa per tal que tots els pares i mares hi puguin participar. Com a novetat, l'endemà, el diumenge dia 19 de maig a partir de les 9h del matí es realitzarà la 1ª Cursa Vertical Infantil "Cara Amón Xics" per a nens i nenes de 3 a 14 anys repartits amb 3 categories, horaris i distàncies diferents, la inscripció és gratuïta i al finalitzar la cursa tots els participants rebran un obsequi i gaudiran d'una xocolatada popular.
A les 12:30h al Pla de l'Ermita i també com a novetat, es realitzarà la cursa SKY SPEED, on tots els participants de la Cara Amón del dissabte hi tindran la inscripció gratuïta.

Us animem a participar-hi o a venir-hi de públic! l'espectacle està assegurat, tenim l'assistència confirmada de l'actual campió del món, l'italià Urban Zemmer de l'equip La Sportiva i de l'actual campiona del món, la catalana Laura Orgué de l'equip Salomon-Santiveri.  Caminada popular a St Salvador, pel recorregut de la cursa. Sortida 15:30h. inscripcions el mateix dia de la cursa a partir de les 12.00h. Federats:gratuït, no federats: 5 €
Si us agradaria fer de voluntaris a la cursa (rebreu una samarreta i us convidarem a sopar), no dubteu a posar-vos en contacte amb la organització amb el responsable dels voluntaris:  llobriqueto@hotmail.com

Tota la informació de la cursa la trovareu a la web:  www.caraamon.com

 
Us hi esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada