FES-TE SOCI!


Si vols inscriure’t al Centre Excursionista de l’Alta Ribagorça com ha soci, i poder obtindre la llicència federativa de la FEEC i alguna cosa més només cal seguir aquests passos:

1.      Enviar un mail a cearpontdesuert@gmail.com, amb les vostres dades personals (DNI, adreça, correu electrònic) per tal de entrar a la nostra base de dades.

2.      Per fer-se soci, s’ha d’abonar una quota individual anual de 20€.

3.      Seleccionar la modalitat de la llicència federativa de la FEEC o FEDME, que s’ajusti més a les teves activitats.

4.   Fer un ingrés bancari a La Caixa 2100-0159-75-0200081551, especificant el vostre nom i cognoms, i els que vulgueu treure l’assegurança, especificar la modalitat de la llicència.

5.   En cas de voler inscriure’t al rocòdrom del CEAR, hauràs de ingressar 30€ pel boulder o 50€ si vols utilitzar el roco de l'ECEM (poliesportiu) més  lo especificat en els punts anteriors. 
Pels qui arribin tart, tenim una quota fraccionada de 21€ per gaudir del rocodrom des de Setembre a Desembre. (cal estar federat o tenir assegurança equivalent per utilitzar els rocodroms)

També disposem de material de muntanya pels socis(grampons, piolet, raquetes, taladro a bateria, etc). No hi ha molta quantitat però per disposar-lo, enviar un mail al centre fent la demanda.

Consulteu al nostre bloc les activitats que realitzem: esperem anar fent-lo créixer amb les vostres aportacions. Per finalitzar sobre el tema de comunicacions, també disposem de Facebook  amb el nom Centre Excursionista Alta Ribagorça, que esperem que us animeu a consultar ja que hi ha noticies, premis... i moltes coses més.

Per consultes o propostes, no dubteu en contactar a: cearpontdesuert@gmail.com. 

La Junta . Centre Excursionista Alta Ribagorça

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada