dimarts, 2 d’octubre del 2012

IV ULTRA CAVALLS DE VENT, 29,30-09-2012

Aquest Dissabte 29 de Setembre a les 9:00h del matí es va donar la sortida de la IV edició de la Ultra Cavalls de Vent. Aquesta proba, de 84km de distàcia i 12.180m de desnivell acumulat, forma part de Ultra SkyMarathon Series, que organitza la Internacional Skyrunning Federation (ISF). La cursa, que va començar i acabar a la petita població de Baga, Barcelona, es va caracteritzar per les adverses condicions climatològiques que van afectar a tots els corredors, prova d'això va ser el gran nombre d'abandons abans i durant la cursa; de 1.033 incrits van acabar 226, i on tambè va succesir un fet  molt lamentable, una gran desgràcia, la mort d'una participant per hipotermia, la qual cosa ens hauria de fer reflexionar.

Moments abans de la sortida
 
"El trio" del CEAR

En representació del CEAR hi van participar Percha, Mateva i Alex, aquest últim va haver d'abandonar a causa del fred i la pluja en el km 44, amb gairebè 9h de cursa. La pluja, que va fer acte de presència durant els primers minuts i gairebè durant tota la proba, juntament amb la boira, el fred, el vent i fins i tot la neu a la part més alta del recorregut van fer que la proba fós molt més exigent. Els camins semblaven petits rius de l'aigua que hi corria, i a vegades es convertien en fanguerals on caure era el més fàcil, i correr o simplement caminar semblava impossible. En resum la cursa més dura, per les condicions en que es va disputar, en que aquests socis del CEAR han participat. Aquests són els resultats, encara que el més important va ser acabar:

-Mateva.....128º General/92ºcategoria/16h53'22"
-Percha......134º     "       /97º       "      /17h01'33"

Percha a l'arribada 
Mateva a l'arribada

2 comentaris:

  1. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. Bé parella bé. 17 hores és menys d'un dia, més que una dormida, un dia llarg, una anada i tornada de Pont a Granada, o 84 km per muntanya ultra durs.
    Com he dit al facebook, no paro de fardar de vatres. Ànims per la pròxima animalada.

    ResponElimina